Over budgetcoach Gertine Oltvoort

Ik ben Gertine, gecertificeerd budgetcoach en -beheerder in Alkmaar. Als budgetcoach begeleid ik mensen om weer grip op hun geldzaken te krijgen. Dat doe ik met aandacht voor de mens achter de problemen, met heldere afspraken en de nodige dosis humor.

Iedereen kan geldproblemen krijgen – en iedereen kan die te boven komen. Zelf heb ik ook ingrijpende financiële en sociale veranderingen meegemaakt. Ik moest mijn draai zien te vinden in een nieuwe, onbekende situatie. Ik weet dus hoe het is om met dergelijke veranderingen om te gaan, én om in zo’n situatie overzicht en rust te bewaren.

Daar help ik u ook graag bij. Samen gaan we uw financiële problemen aanpakken en zetten we uw leven weer op de rit. Met budgetcoaching of budgetbeheer, of een traject bij betalingsachterstanden. Kunt u een steuntje in de rug gebruiken? Neem gerust contact op. Ik ga graag met u aan de slag!

 

Over ‘Het Weeghuis’

Als je krap bij kas zit ben je altijd aan het wikken en wegen. Kan ik morgen naar de kapper? Wel of niet die kipfilet meenemen? Nieuwe schoenen kopen, of het geld op de spaarrekening zetten?

Soms slaat de balans de verkeerde kant op. Een beetje hulp is dan prettig. Iemand die zorgt dat de balans weer teruggebracht wordt. En omdat we best persoonlijke dingen zullen bespreken, wil ik graag dat u zich ‘thuis’ voelt bij mijn coaching. Vandaar: Het Weeghuis.

Daarnaast is de naam een knipoog naar mijn werklocatie in Alkmaar. In Alkmaar wordt al 4 eeuwen op het Waagplein de kaas gewogen tijdens de wekelijkse kaasmarkt. Al sinds 1365 staat er zo’n kaasweegschaal in de stad.