Financieel Fit-meeting: Overzicht en praktische adviezen

Hoe financieel fit bent u? Oftewel: bent u een topsporter op het gebied van geldbeheer, of meer een beginnende hardloper die wel een steuntje in de rug kan gebruiken?

De Financieel Fit-meting is een laagdrempelige manier om inzicht te krijgen in uw financiën. Waar gaat uw geld elke maand naartoe? Kunt u ergens op besparen? Benut u alle financiële mogelijkheden?

Zelf alles uitzoeken, van besparingsmogelijkheden tot toeslagen, is veel gedoe en kost een hoop tijd. Met de Financieel Fit-meting krijgt u wel het overzicht, zonder dat u er zelf uren mee bezig bent.

Het is dé manier om vertrouwen te krijgen in uw eigen financieel inzicht en om mogelijke problemen op tijd te signaleren. Vooral bij ingrijpende veranderingen is het prettig om die zekerheid te hebben.

De voordelen:

  • U krijgt goed overzicht op uw financiën
  • U krijgt persoonlijk advies over optimaal geldbeheer
  • U hebt zekerheid dat uw geldzaken goed geregeld zijn

Hoe werkt de Financieel Fit-meting?

We beginnen met een overzicht creëren van uw inkomsten en uitgaven van in elk geval de afgelopen 3 maanden. Dat kost ongeveer een uur van uw tijd, plus het verzamelen en in kaart brengen van uw financiële informatie.

Met die informatie maak ik een uitgebreid budgetplan. Daarin staat:

  • Een gemiddelde maandbegroting. Zie in één oogopslag de inkomsten en vaste lasten.
  • Hoeveel spaargeld er overblijft. Heeft u ruimte om te sparen? En hoeveel spaargeld bouwt u op als u dit uitgavenpatroon aanhoudt?
  • Waar u op kunt bezuinigen. Zijn er mogelijkheden om ergens op te besparen? Die neem ik met u door.
  • De gevolgen van veranderingen. Bij ingrijpende veranderingen zoals een scheiding of geboorte bespreken we de gevolgen op financieel gebied.

U krijgt dus een uitgebreid financieel overzicht en persoonlijke, praktische adviezen.

 

Wat kost de Financieel Fit-meting?

De Financieel Fit-meting kost eenmalig €295,-.

Dat is een flinke investering. Maar wel eentje die zich terugbetaalt. U doet nieuwe financiële kennis op en leert slim besparen en budgetteren. Bovendien ben ik altijd beschikbaar voor uw vragen, dus u heeft een soort persoonlijke vraagbaak. En wilt u toch budgetcoaching of -beheer? Dan kunnen we snel van start omdat uw situatie al bekend is.

Hebt u interesse? Aanvragen is eenvoudig.

Mail naar: info@hetweeghuis.nl
Bel me op: 06-21213704

Of vul direct het contactformulier in, dan neem ik contact met u op.