Budgetcoaching: krijg weer grip op uw geld

Budgetcoaching: krijg weer grip op uw geld

Heeft u weinig zicht op waar uw geld naartoe gaat? Is het elke maand weer een verrassing hoeveel er overblijft? Of heeft u schulden en wil u erger voorkomen?

Met een budgetcoach krijgt u weer grip op uw geld.

Financiën zijn behoorlijk ingewikkeld. Zeker als u te maken heeft met een wisselend inkomen, toeslagen en uitkeringen, of schulden. Maar ook voor mensen die moeite hebben met overzicht bewaren, of met sparen, is budgetcoaching een prettige oplossing.

Ik weet hoe lastig het kan zijn om van weinig rond te komen, of om ingewikkelde financiën goed te regelen. Het is geen schande als dat even niet zelf lukt. Daarom coach ik u graag, zodat u met mijn hulp zelf uw geld leert beheren.

De voordelen:

  • U ontdekt hoe u kunt sparen en bésparen
  • U krijgt weer vertrouwen in uw financiële kennis
  • U leert zelfstandig uw geld slim beheren

Wat doet een budgetcoach?

Als budgetcoach kijk ik samen met u naar uw financiële plaatje. Hoe zijn uw inkomsten en uitgaven? Heeft u schulden? Belangrijke spaardoelen?

Dat begint met de hele papierwinkel uitzoeken: een klus waar u misschien flink tegen opziet. Maar met een beetje hulp is het zó gedaan.

Zodra dat klaar is gaan we samen een financieel plan uitwerken. Hierin staat bijvoorbeeld hoe schulden afgelost kunnen worden, waar u op kunt besparen en op welke toeslagen u mogelijk recht hebt.

We starten ook met de coaching. U wilt tenslotte leren hoe u zélf goed budgetteert. Wat we precies bespreken is afhankelijk van uw doelen en wensen. Maar mijn doel is altijd dat u, na het traject, met vertrouwen de financiën kunt regelen.

Kortom: ik begeleid u op weg naar een gezonde, stabiele financiële situatie.

 

Voor wie is een budgetcoach?

Budgetcoaching is voor iedereen die een beetje hulp bij geldzaken nodig heeft.

Wanneer u net uit de schulden bent en dat graag zo houdt. Of omdat u geen overzicht op de geldzaken kunt krijgen. Ook bij ingrijpende veranderingen zoals een scheiding, ontslag of geboorte is budgetcoaching prettig als tijdelijk hulpmiddel.

 

Wat kost budgetcoaching?

Als budgetcoach doorloop ik met u een coachingstraject. Hoe intensief dat traject wordt is afhankelijk van uw wensen en situatie. Soms is een enkel gesprek voldoende, soms is een langer traject gewenst.

Daarom werk ik met een voordelig starttarief en daarnaast een uurtarief. Voor het starttarief krijgt u een volledige intake bij u thuis, een analyse van uw situatie en een plan van aanpak. We bespreken vooraf welke kosten u voor het traject kunt verwachten.

 

Zoekt u een budgetcoach in regio Alkmaar?

Bent u benieuwd wat ik voor u kan doen? Of hebt u interesse in een persoonlijk gesprek? Ik kom graag bij u langs. Neem gerust contact op.

Stuur me een mail op: info@hetweeghuis.nl
Bel naar: 06-21213704
Of vul het contactformulier in