Hulp bij betalingsachterstanden nodig?

Heeft u een achterstand op uw huur of hypotheek, energierekening, of zorgverzekering? Of heeft u problemen met het betalen van een abonnement of aankoop?

Een onbetaalde rekening zorgt voor stress. Vaak krijgt u ook nog extra kosten of boetes. En bij meerdere achterstanden belandt u al snel in een spiraal van aanmaningen, telefoontjes, incasso’s of zelfs deurwaarders.

Wilt u daar vanaf? Schakel mijn hulp in. Samen kijken we hoe u de achterstanden kunt wegwerken, en hoe u ze in de toekomst kunt vermijden.

Als budgetcoach in Alkmaar help ik u met budgetcoaching of budgetbeheer. Ook bij beginnende geldproblemen, want juist dan is het belangrijk om snel in te grijpen.

De voordelen:

  • We gaan vlot aan de slag met uw betalingsachterstand
  • U leert toekomstige achterstanden vermijden
  • U krijgt persoonlijke adviezen over geldbeheer

Betalingsachterstand op de huur of hypotheek

Het kan gebeuren dat u de huur of hypotheek even niet op tijd kunt betalen. Erg vervelend. Bij een achterstand op de hypotheek wordt vaak zelfs een boete in rekening gebracht. Hierdoor lopen de kosten snel op. Het is dus zaak om snel af te betalen, zodat u grotere schulden voorkomt.

Ik help u om weer orde op zaken te stellen. Ik kan bijvoorbeeld een betalingsregeling afspreken met uw bank of verhuurder, of tijdelijk het beheer van uw financiën overnemen zodat u er geen omkijken meer naar heeft. Of ik geef u advies over hoe u zelf de nodige stappen kunt zetten.

Zo zorgen we samen dat u hopelijk snel weer zonder zorgen kunt wonen.

 

Betalingsachterstand op de zorgverzekering

Bij een betalingsachterstand op de zorgverzekering wordt er vaak een boete opgelegd. Aanvullende verzekeringen worden opgezegd en u mag niet overstappen. Forse consequenties dus.

Door de hoge boetes kan één maand achterstand leiden tot een schuld van honderden of zelfs duizenden euro’s. Door tijdig hulp in te schakelen kunt u dit voorkomen, ook als de betalingsachterstand er al is. Samen maken we afspraken met uw zorgverzekeraar, en ik leer u hoe u achterstanden in de toekomst kunt vermijden.

 

Andere betalingsachterstanden

Ook bij andere betalingsproblemen ga ik graag voor u aan de slag. Denk aan de energie- of telefoonrekening, maar ook gemeentelijke belastingen, abonnementen of aflossingen van een eenmalige aankoop.

U kunt echt de situatie weer onder controle krijgen. We gaan samen aan het werk om overzicht in uw financiën te creëren, een budgetplan op te stellen en afspraken met de schuldeiser te maken. Zelfs met een klein budget is het mogelijk achterstanden te betalen en in de toekomst te voorkomen.

Heeft u een betalingsachterstand waar u graag vanaf wil? Neem gerust contact op.

Stuur me een mail op: info@hetweeghuis.nl
Bel naar: 06-21213704
Of vul het contactformulier in